GarnerSTYLED: Erin – Garnerstyle

Ik rol een passieproject uit dat ik voor mijn publiek wilde doen. We zullen het #GarnerSTYLED noemen – ik heb vier vrouwen van verschillende groottes en lichaamstypes genomen en ze gestyled. Erin is de eerste die te zien is. Ik hield van haar bereidheid en positiviteit om iets te doen wat ze nog nooit eerder heeft gedaan, in termen van mij haar laten aankleden en in een IG-haspel zitten. Ik hoop dat ik haar recht heb gedaan. Dit is mijn eerste poging tot zo’n project en ik kijk er naar uit om erop voort te bouwen. Alle betrokken dames mochten hun kleding en schoenen houden (royaal geschonken door @naturalizer). Het formaat van de haspel is op mijn Instagram.

Erin’s blik

Wilt u in aanmerking komen voor de Garnerstyled-serie – Tekst JOIN naar 1 (844) 936-1908, ontvang updates bij onze volgende oproep en nog veel meer – U kunt ook op de link klikken voor aanmeldingsformulier.

CreditSource link

Noabershopassen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0