Garnerstyle x FTF – Grote maten skikleding voor Curvy Bunny

Ik ben zo opgewonden om mijn collectie met Fashion to Figure te lanceren. De collectie is ontstaan ​​uit frustratie voor het vinden van modieuze en stijlvolle ski- en lodge-kleding in grote maten tijdens het plannen van mijn besneeuwde vakantie. logies die elke vrouw met trots zou dragen, maar dit is gemaakt voor vrouwen in maat 0x – 4x. Dit is de tweede keer dat ik samenwerk met Fashion to Figure en ik ben opgetogen dat ik tot leven zie komen. Garnerstyle x FTF lanceert 1.7.21 om 15:00 uur EST op de FTF-website. Ik hoop dat je net zoveel van deze collectie geniet als ik heb genoten van het maken ervan.

Grote maten ski-uitrusting

grote maten ski

Dit bericht was in samenwerking met FashiontoFigure, alle meningen zijn van mijzelf.

CreditSource link

Noabershopassen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0