Sephora Sale – Beproefde en echte huidverzorgingsproducten

O

Slechts twee keer per jaar – het Sephora Spring Savings Event vindt momenteel plaats. Hieronder deel ik mijn beproefde huidverzorgingsproducten voor een gezonde glazige huid!

Hallo iedereen! Laten we eerst eens kijken naar de belangrijke details. De Sephora Spring Savings Event is gelaagd: 20% korting van 4/9 – 4/19 voor Rouge-leden, 15% korting van 4/13 – 4/19 voor VIB-leden, 10% korting van 4/15 – 4/19 voor Insider-leden … alle kortingen met dezelfde code ‘OMGSPRING‘. Deze code kan tijdens de volledige verkoop bij meerdere aankopen worden gebruikt.

Laten we nu naar het goede gedeelte gaan! Persoonlijk ben ik niet een beautyjunkie. Dit betekent dat ik geen schoonheidsproducten verzamel en dat ik angstig word als ik veel producten op mijn ijdelheid zie. Dat gezegd hebbende, heb ik de neiging om veel onderzoek te doen, regelmatig met mijn dermatoloog te praten en me vervolgens toe te leggen op het uitproberen van huidverzorgingsproducten. Ik heb geen huidverzorgingsroutine in 40 stappen. Zoals hieronder te zien, heb ik maximaal 5 stappen, allemaal met een doel.

Ochtend- en nachtroutine

Hierboven is een samenvatting van mijn AM- en PM-routine en hieronder is een stapsgewijze aanvraagvolgorde. Niet om het moeilijker te maken, maar de stapsgewijze instructies hieronder zijn ook afhankelijk van of de producten op water of olie zijn gebaseerd. Ik pas producten op waterbasis altijd eerst toe en producten op oliebasis als laatste (de olie is de laatste stap om een ​​barrière te creëren om vochtverlies te voorkomen).

Mijn AM-routine bestaat uit een zachte reiniging met Tatcha Rice Wash Cleanser (het ruikt ook geweldig!), gevolgd door een rotatie van actieve stoffen door over te schakelen van de Paula’s Choice BHA en Biossance Vit C om de dag (samen aanbrengen kan irritatie veroorzaken), daarna een zachte crème Belif Moisturizer, eindigend met Saint Jane gezichtsolie.

Mijn PM-routine bestaat uit dezelfde reiniger of een zachte exfoliator met Dermalogica Daily Exfoliator (het laat de huid superglad en gepolijst achter!), gevolgd door mijn favoriete huidcombinatie Paula’s Choice Niacinamide 20% behandeling en 1% Retinol-behandeling, eindigend met dezelfde moisturizer en gezichtsolie.

Beste van actieven

Actieve ingrediënten zijn gerichte ingrediënten om huidproblemen aan te pakken. Ze zijn bestudeerd en wetenschappelijk ondersteund, en de meeste actieve ingrediënten worden gecombineerd om hun doeltreffendheid te maximaliseren. Vitamine C, niacinamide (ook bekend als vitamine B3), retinol (een krachtig derivaat van vitamine A), BHA (zoals salicylzuur) zijn allemaal actieve stoffen. Het is cruciaal en belangrijk om ze in onze huidverzorgingsroutine op te nemen (pas op dat u niet te veel actieve stoffen tegelijk combineert, omdat ze irritatie kunnen veroorzaken).

Vitamine C

Vitamine C bestrijdt door UV veroorzaakte schade door licht door vrije radicalen te absorberen en onze huid te beschermen. Wanneer Vit C op de huid wordt aangebracht, kan het de groei van nieuw collageen stimuleren. Het kan ook helpen het collageen dat we al hebben te behouden en deze eiwitten tegen beschadiging te beschermen. Twee van mijn favoriete vitamine C-serums zijn Paula’s Choice 15% Vit C serum en Biossance 10% Vit C serum. Ik vind dat de Biossance-variant erg zachtaardig is en dat de Paula’s Choice krachtiger is.

Niacinamide + Retinol

Een effectieve actieve combinatie is niacinamide + retinol. ik liefde deze combo! Niacinamide helpt vergrote poriën zichtbaar te minimaliseren, een ongelijkmatige teint te verbeteren, fijne lijntjes en rimpels te verzachten en saaiheid te verminderen, terwijl retinol een krachtig ingrediënt is om tekenen van veroudering tegen te gaan (zie hieronder voor een lijst met voordelen). Mijn favorieten zijn Paula’s Choice Niacinamide 20% behandeling + 1% Retinol-behandeling. Samen zorgen ze voor een gezonde glazige huid! Begin bij retinol in het algemeen langzaam en controleer eventuele irritatie.

Naast mijn belangrijkste huidverzorgingsproducten, ben ik ook dol op begeleidende producten zoals laken- en gezichtsmaskers. Als mijn huid een boost van hydratatie nodig heeft of om irritatie te verzachten, vertrouw ik op de SK-II plaatmaskers en Dr. Barbara Sturm gezichtsmasker.

Ik let goed op mijn huidverzorgingsproducten, want ik hou ervan om de resultaten bij te houden. In de video hierboven heb ik het precies gedaan toen ik wakker werd, geen make-up en nog steeds mijn nachtbeetbeschermer op. Zoals je kunt zien, behandel ik nog steeds mijn post-popping zit-gewoonte en donkere vlekken. Over het algemeen kostte het me maanden om hier te komen waar mijn huidtextuur langzaam strakker en gladder wordt, donkere vlekken vervagen en van mijn blote huid houdt zonder make-up.

De afhaalmaaltijd

Door de jaren heen met mijn dermatoloog te praten, heb ik de waarde van actieve stoffen geleerd (retinol, retinoïden, BHA, Vit C, enz.) En het is een verplichte stap bij het bereiken van een gezonde huid en het wegnemen van tekenen van veroudering. Als ik één product kan aanbevelen (mijn dermatoloog is het daar ook mee eens) – het is retinol, de Paula’s Choice 1% Retinol-behandeling (als je geen Sephora Rouge 20% korting of VIB-lid 15% korting bent, raad ik je aan om het te kopen op de Paula’s Choice-website omdat deze momenteel 15% korting heeft).

Retinol doet een groot aantal dingen – 1) Kan acne verwijderen door poriën te ontstoppen en verdere uitbraken te voorkomen, 2) fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de productie van collageen te verhogen, 3) huidcelvernieuwing te stimuleren (een soort “exfoliërend” effect ) om een ​​helderdere en gelijkmatigere huid te onthullen.

Bij al deze actieve stoffen is consistentie de sleutel! Begin langzaam en let op tekenen van irritatie. Met deze retinolcrème ben ik begonnen met om de dag 1 pompje aan mijn moisturizer toe te voegen. Gedurende drie weken kon ik na het aanbrengen van niacinamide verhogen tot 3 pompjes over mijn hele gezicht. Ik zou 25 minuten wachten om in te trekken en dan mijn moisturizer aanbrengen. Ik heb wel last gehad van irritatie in de vorm van roodheid en peeling. Ik trok me terug en introduceerde het langzaam weer. Na een paar weken kreeg mijn huid het onder de knie en reageerde buitengewoon goed!

De retinolcrème van Paula’s Choice is in feite een vrij verkrijgbare optie voor retinol op sterkte, dus het is zachter en een geweldige manier om je huid kennis te laten maken met retinolen. Ik kijk er naar uit om het elke avond te gebruiken, want ik zie zichtbaar resultaat!

Ik hoop dat deze uitsplitsing nuttig was en heel erg bedankt voor het lezen!

Heel erg bedankt voor het lezen!

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Noabershopassen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0