Altijd tijdloos – The Little Black Dress

EEN

Altijd tijdloos, voor altijd een klassieker – de LBD.

De Little Black Dress is een geval van meer is beter. Kort, midi, lang. Op maat gemaakt, gedrapeerd, zwierig. Alle combinaties zijn welkom! LBD’s maken het aankleden zo gemakkelijk. Ik vind dat de meeste seizoensgebonden zijn. Dezelfde favoriete minilengte in de lente en zomer kan ook in de herfst en winter werken door sandalen in te ruilen voor laarzen.

Om eerlijk te zijn, als mijn kast vol zwarte jurken in verschillende texturen en lengtes zou staan, zou ik zo blij zijn. Kleuren knallen levendig tegen LBD’s, wat dient als een geweldig canvas voor statement tassen en schoenen. Ik hou ervan om zwarte jurken mee te combineren limoenkleurige sandalen voor de zomer en met karmozijnrode tassen en hoge laarzen voor kouder weer. Omdat LBD’s eenvoudig van aard zijn, waardeer ik degenen met extra details. Hieronder staan ​​een paar van mijn favoriete LBD’s. Mooie draperingen, delicate ruches, gelaagd volume… Elk van hen heeft iets unieks in hun ontwerp.

Dezelfde zwarte gelaagde mini-jurk, verschillende styling. Als de temperatuur daalt, combineer ik hem graag met hoge laarzen. Als de zon weer tevoorschijn komt, combineer ik hem graag met statement zomersandalen.

Ik hoop dat je deze post leuk vindt en heel erg bedankt voor het lezen!

– KLEDING –

JURK | Merlette gelaagde mini-jurk
SCHOENEN | Fendi hoge laarzen & Elleme pompen
ZAK | Chanel flap bag (geliefd)
ACCESSOIRES | Zonnebrillen (oud, hou van deze op Amazon voor minder dan $ 27!)

Heel erg bedankt voor het lezen!

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Noabershopassen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0