Een date in Central Park

D

Dagdatum in Central Park! Omringd door kersenbloesems en geïnspireerd door de kleuren van de lente.

Om eerlijk te zijn, doen Colin en ik niet zoveel dagafspraken meer. Niet omdat we dat niet willen, maar omdat maandag onze enige vrije dagen zijn, besteden we het vaak aan het doen van boodschappen. Maar één keer per maand maken we er een prioriteit van om de dag buiten te genieten van de zon. Voor deze dag is het Central Park. Omgeven door kersenbloesems en de lentekleuren konden Colin en ik geen betere manier bedenken om onze dag door te brengen.

Passend bij de kersenbloesems, heb ik mijn roze uitgesneden jurk met een roze gekleurde tas en sandalen. Colin, geïnspireerd door de grillige aard van de lente, werd aangetrokken door een geborduurde beertrui en klassieke broek.

Als ik aan de lente denk, beeld ik me in deze jurk! Het is comfortabel, zwierig, vol leven en persoonlijkheid. Ik ben een grote fan van AJE. Ze maken prachtige volumineuze jurken. Toen hun oranje mini-jurkje kwam uit, ik heb het meteen gereserveerd. Omdat ik geen sixpack heb, vind ik het geweldig dat het de voorkant bedekt, maar de achterkant laat zien! Ik heb wel zes rugzakken. Van de afdruk van mijn computerstoel.

Hieronder staan ​​een paar van mijn favoriete voorjaarsjurken. Sommige zijn ontworpen om de voorkant te accentueren, terwijl andere zijn gemaakt om van achter te genieten.

Stellen die samen stijl, blijven bij elkaar. Is dat hoe het gezegde luidt ?! =) Het was zo leuk om eruit te komen en een wandeling door Central Park te maken. Volgende keer gaan we een roeiboot huren!

Ik hoop dat je deze post leuk vindt en bedankt dat je bij ons bent! Zoals altijd, heel erg bedankt voor het lezen.

– KLEDING –

JURK | AJE roze uitgesneden jurk (hou ook van dit oranje volumineuze jurk!)
ZAK | Yuzefi roze tas met schakels
COLIN’S TRUI | Ralph Lauren paars label Beer trui
COLIN’S BROEK | Ralph Lauren paars label broek

Heel erg bedankt voor het lezen!

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Noabershopassen
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0